Lessen

JUMPPROtraining

Wil jij de coolste trucs en oefeningen leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We geven in kleine groepen van maximaal 10 kinderen les aan de jeugd uit onze regio. Eén uur oefenen onder begeleiding van een ervaren sportdocent op verschillende niveaus.

Op basis van jouw niveau (leeftijd zegt niet veel over je jump-skills) bepaal je zelf naar welke klas je wilt komen. Ben je pas net begonnen op de trampolines? Kom dan naar de instaplessen, Build Your Skills. Ben je al best behendig op de trampo’s? Laat je dan uitdagen in de Next Level gevorderde lessen!

Build Your Skills

Voor iedereen die nog veel wil leren. We beginnen met de voorwaartse salto, achterwaartse salto, horizontale draaien, halve draaien etc.

Next Level

We gaan hier specifiek in op trucs en basistechnieken, zoals de schroef, dubbelwaartse en achterwaartse salto, etc.

Fun Time!

We beginnen met een leuk spel en daarna gaan we verschillende sprongen leren op de trampolines, schuimbak en big air bag.

JUMPFITtraining

Wil jij een uurtje flink zweten en werken aan je conditie, dan is deze jumpfit echt iets voor jou! Op de trampolines een uur lang bewegen op een goede beat en met verschillende oefeningen. Neem zeker een handdoek en een flesje water mee, dat zul je nodig hebben! Nieuwsgierig? Meld je dan zeker aan voor deze les!

Prijzen

Losse les: € 9,50
10-rittenkaart: € 90

Tijden

Dinsdag18.00 – 19.00uBuild Your Skills
Dinsdag19.00 – 20.00uNext Level
Donderdag19.00 – 20.00uFun Time!
Donderdag20.00 – 21.00uJumpFit

Reserveren